Соня Колтуклиева: Румен Радев е отхвърлен и презрян от всички, освен от Черепа

Румен Радев

Снимка в гръб на Румен Радев и вицето му Илияна Йотова публикува на страницата си във фейсбук журналистката Соня Колтуклиева.

„Това е една от снимките от албума, публикуван от президентството, за да ознаменува 4 години от престоя на Румен Радев на “Дондуков” 2. Озаглавена е: “Среща с гражданите, отстояващи държавността в България.” Тези “защитници на държавността” поругаха министерски съвет и парламента, откъртиха павета от “Ларгото”, уринираха върху стената на “партийния дом”, палиха слама пред полицейски кордон, удряха полицаи с бутилки, спряха тока на държавното софийско метро, хвърляха яйца, домати и риба върху държавни сгради и замеряха с прашки държавния герб, брутално избутаха колата на майка с две деца, пияни и дрогирани блокираха основни пътни артерии в София, заринаха с боклуци центъра на столицата“, написа Колтуклиева.

„Румен Радев, отхвърлен и презрян от всички партии (с изключение на партията на Черепа), игнориран даже от неговата ракета-носител БСП, си въобразява, че тези “защитници на държавността” ще му осигурят втори мандат. Каква смехотворна наивност, какъв политически инфантилизъм! След една година президентството ще им види гърбовете и на двамата. Завинаги“, заключи журналистката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ