Снежен капан: Огнеборци евакуираха хора от закъсали коли в Шуменско

Сняг

Екипи на пожарната са евакуирали десет души от пет автомобила, закъсали между селата Велино и Живково, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Шумен, цитирани от Novini.bg.

Сигнал за недобре почистен път между селата Черноглавци и Венец е приет преди малко в дежурната част на областната дирекция. Приет е и сигнал за катастрофирал лек автомобил на пътен възел „Диамант“ на АМ „Хемус“. От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание и скорост, съобразена с пътните условия.

Както вече ви информирахме, временно е ограничено движението по автомагистрала „Тракия“ – от пътния възел „Зимница“ до Бургас, заради снегонавявания и намалена видимост. Това съобщиха от областната дирекция на МВР. Обходният маршрут е: село Зимница – „Петолъчката“ – Карнобат – Айтос – Бургас, и обратно.

Пътят Варна-Добрич е затворен за автомобили над 12 тона, съобщиха от полицията в крайморския град. Изцяло е забранено движението по отсечката между селата Въглен и Каменар. По нея има аварирали в снега автомобили, на хората в които в момента се оказва помощ. Няма бедстващи.

В региона е затворен и пътят Варна-Кичево, където също има затънали в снега коли.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ