Всичко приключи, драмата между Дани и Алекс Петканови

Даниел Петканов, Александра Петканова-Богданска

Изглежда спекулациите за раздяла между Алекс и Даниел Петканови са останали в миналото. Алекс празнува своя рожден ден, а съпругът ѝ Дани написа трогателно пожелание в мрежата, с което несъмнено докосна сърцето ѝ, пише trafficnews.bg.

„Два различни светогледа, две различни души. С малко компромиси ни чакат нови висини. Честит рожден ден, Александра! Обичам те, много!“ – написа „лудия репортер“, а неговата любима му отговори в коментар с думите „Обичам теее!“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov)

Родната инфлуенсърка и модел получи куп поздравления и подаръци за личния си празник, които от сутринта не спира да споделя с последователите си в Инстаграм.

Своя специален ден тя посрещна насред снега, отпивайки чаша шампанско Моет и облечена в удобен спортен екип.

Отношенията между една от най-популярните двойки у нас в момента изглеждат по-стабилни и явно тежкият период, през който преминаха, е подействал сплотяващо на младото семейство.

Само преди няколко дни Александра сподели в профила си и мил момент от снимачната площадка, който определи като „един от най-запомнящите се в живота и“.

„Вчера моите момчета ме изненадаха на снимачната площадка. Това беше един от най-милите и запомнящи се моменти в живота ми! Още ми е пред очите как Габриел носи букет, който е голям почти колкото него и повтаря „на мама“! След този момент, 14-часовият снимачен ден навън на студа, ми се стори не чак толкова уморителен и тежък, колкото беше!“ – написа Петканова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ