KAT готви неприятна изненада за пешеходците

Полиция, КАТ

От днес до 3-ти февруари стартира полицейска операция срещу пешеходците, които пресичат неправилно и срещу водачите, които отнемат предимство. Над 640 пешеходци са засечени да не пресичат на правилното място, а около 100 водачи са отнели предимство. Това казаха от Пътна полиция.

Над 26 00 са нарушенията за превишена скорост за 5 дни. От тях 15 000 са в територията на населените места. Над 120 000 водачи са шофирали без предпазен колан, а над 130 са карали под влияние на алкохол. Установени са 73 водача да шофират под влияние на наркотични вещества.

Относно катастрофата с патрулния автомобил от Пътна полиция казаха, че нямат данни за състоянието на полицаите. Поясниха още, че с 20 лв. ще се глобява пешеходец, който минава през мантинели на пътното платно или за неправилно пресичане.

От Пътна полиция казаха: „Водачите са си взели поука да спазват необходимите ограничения, да шофират с повишено внимание.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ