Срам: лъснаха имената на „умните“ глави стоящи зад проекта на Слави Трифонов

Слави Трифонов

Фенове на различните бракове, които застават открито зад легализирането на леката др*га, са „умните“ глави зад проекта на Слави Трифонов, съобщава родна медийна агенция. Става дума за Българското либертарианско общество, което от години прокарва у нас джендър иеди и скандални либерални опорки срещу традиционното семейство и българщина.

Скандалното е, че именно такива хора са наети от уж големия патриот Слави Трифонов да изготвят управленската му програма, която да предложи на избирателите си преди парламентарните избори на 4-ти април.

„Нищо чудно, че не му пука за семейството, защото самият той няма такова. Явно затова не си дава сметка, че вкарването на такива хора в политиката е опасно. Нали все се прави на родолюбец и пее народни песни, а зад гърба на хората работи с любители на еднополовите бракове“, потресени са хора от структурите на Трифонов, които се чувстват излъгани заради обещанията му, че ще е патриотичен политик, а на практика прави обратното.

По думите им пипалата на неолибералния бос Джордж Сорос са успели да проникнат и до формацията на Трифонов, след като от години издържат и захранват другите видни г*й фенове от ДеБъ на Христо Иванов, Радан Кънев и сие.

Именна една от най-видните структури на Сорос са въпросните „мислители“ от Българското Либертарианско Общество, което от години е на тлъста издръжка от фондации, собственост на неолибералния бос.

А сега именно това НПО пише програмата на Слави Трифонов.

Остава въпросът как точно чалгарят от Учиндол ще успее да убеди избирателите си, че няма да прокара г*й браковете и леката др*га у нас, след като зад гърба му стоят идеите именно на хората, които се борят за легализирането на тези бичове на новото време.

Още по-скандално е, че въпросното НПО открито заявава идеите си и организира редица протести за легализиране на наркотиците, които тровят нравите и обричат на страдание децата ни, ратува за анархия и изчезване на държавата в услуга на неолибералния модел на безстопанственост и безотговорност, поръчван от господарите им зад океана, защитават приемането на бежанци и мигранти, защото щели “да засилят работната сила” и пазара на труда, отрича православието като постамент на българското самосъзнание и идентичност, проповядвайки войнстващ атеизъм и безродие.

Все неща, срещу които Трифонов би следвало да се бори и да взема предвид, ако иска да промени нещо, а не е все пак съучастник на безродните предатели на заплата при развратените от милиардите си психопати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ