Майка на дете с увреждане се гневи на Слави Трифонов: Моят син няма да бъде ничий инструмент!

евгени димитров, слави трифонов

Майката на дете с увреждания Рени Григовора реагира остро срещу опита на кандидат политици и бутикови организации да ползват децата им и хората с увреждания, за да трупат рейтинг. Поводът е циркът на Слави Трифонов с черните му фланерки, от които тя се погнусила.

Ето какво написа Рени Григорова:

Наистина е гадно и моят син няма да бъде ничий предизборен инструмент!
Не само той, хората с увреждания, са най-желаните фонове и начини на манипулация по време на изборите! Гледайки вчера пак целия цирк при Слави Трифонов с черните фланелки, се погнусих!

Да, това което се случи преди четири години и разрешението ни да ни подкрепи, беше тогава! Всъщност аз не се поколебах, разбирайки какво готви, да го разоблича него и тая, която и досега с още две (толкова останаха да му слугуват), наричайки слугинажа подкрепа от негова страна, защото нашата борба е чиста и никой няма право да я използва за политическа агитация и дивиденти! Затова превърнаха „Системата ни убива“ в търговска марка, та Слави, използваш бранда и борбата ни неправомерно!

Слави Трифонов и партията му не са моя избор за бъдещето на България, не са и на хората с увреждания с редки изключения, които прозряха как ги използват!
И, Слави, когато говорих аз с теб, ти каза: Дано и тук подкрепата ми не се превърне в цирк, като с едни други организации на хора с увреждания! Ми ти го превръщаш в повече от цирк,пошла самореклама! Държах да се знае!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ