„Сещате ли се в коя страна от ЕС президентът нарича правителството си „мутри“?“

Румен Радев

Сещате ли се в коя страна от ЕС президентът нарича правителството си „мутри“, обграден с кохорта проруски партии, с вдигнат юмрук и призиви за насилствена промяна на системата? Това попита във „Фейсбук“ фотографът и продуцент Виктор Димчев.

Сещате ли се в коя страна от ЕС международен антикорупционен орган обвинява в корупция съветник по антикорупцията на държавен глава, повел борба срещу корупцията?

Сещате ли се в коя страна от ЕС държавния глава дава заявки едновременно срещу трите най-големи партии в държавата, една от които го е издигнала за поста?

Сещате ли се в коя страна от ЕС се правят теманета на всяка руска прищявка, ченге, политика или отношение към общ враг, тикнат в затвора по волята на припознатия общ падишах?

Сещате ли се в коя страна от ЕС президентът обявява кандидатирането си за още един мандат в ден на национален траур към жертви, избити от партията, издигнала същия тоя държавен глава?

Сещате ли се в коя страна от ЕС президентът е по-висок от съпругата си, която е висока 1,80 м., но двамата заедно на снимка са по-ниски от друг президент, висок 168 см?

Е, дано се сетихте.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ