Родна звезда се намърда в екипа на „Шоуто на Цитиридис“

Николаос Цитиридис

Сценаристите на „Шоуто на Цитиридис“ се мъчат с всички сили да го задържат на екран и решиха да намърдат в екипа си популярно лице, което пък от своя страна не ламти за големи хонорари, с каквито не разполага самото шоу.

Както ви информирахме вече, от предаването си тръгна певицата Цветелина Веселинова, която бе нагърбена и с още задачи в шоуто, покрай журналистическото си образование. Била заета от сутрин до вечер, а заплащането обидно ниско.

Дали сама е взела решението да напусне или пък са й помогнали – остава загадка. Ясно е, че на нейно място застава певицата Прея.

Чернокожата звезда има убийствен глас, а изглежда в шоуто ще залага и на актьорска игра, тъй като още в първия епизод доста умело се заигра в водещия и успя да измести светлините на прожекторите от неговата особа.

От екипа на шоуто се надяват с новото си попълнение да придобият по-голям рейтинг, което е доста съмнително. Самата Прея пее като звяр, но така и не успя да се наложи на музикалната сцена и изглежда българският пазар не я иска.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ