Екшън в столицата, протестиращи скочиха на Бабикян: Боклук

арман бабикян

Екшън се е разиграл снощи на жълтите павета в София. Докато правят своя рейд из столицата група протестиращи срещнали бащата на фалшивите новини и започнали да го обиждат и освиркват. „Бабикян боклук! Лъжец“, гласят част от възгласите им. В крайна сметка той успява да се измъкне невредим физически, но сериозно унизен, пише ПИК

Метежниците се разграничиха от Бабикян, след като разкриха, че той е използвал протестите за своите лични амбиции да стане депутат. Това се случва, след като цяло лято от „Отровното трио“ убеждаваха, че нямат намерения да влизат във властта под никаква форма.

Сега обаче се врътнаха и обявиха, че стават коалиционни партньори на Мая Манолова, с която ще се кандидатират за народни представители на парламентарните избори.

Истината за низвергнатия предводител на протестите обаче вбеси малкото останали по улиците и те обявиха,че повече подобни хора нямат място сред тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ