Истината за ареста на синът на Румен Радев – Георги

Румен Радев

Синът на президента Румен Радев – Георги, отново се забърка в скандал в заведение и е бил отведен в районното, съобщават от „ПИК“ позовавайки се на свои източници в РЗИ.

Той е бил задържан заедно с дузина свои приятели, с които нарушили противоепидемичните мерки и били спипани от МВР и РЗИ да купонясват в столично заведение.

Сигнал за нарушението е подаден на 112 снощи след 23 ч. и гласял, че в центъра на София работи заведение на бул. „Христо Ботев“ и вътре има хора. На място отива патрул на МВР и екип на столичното РЗИ. На място първоначално изглеждало, че заведението видимо не работи, но на покрива се мяркали хора и хвърчали предмети. Това накарало органите на реда да проверят настоятелно и обстойно. Така в крайна сметка установили 14 лица и след направена справка и проверка на документи 4 от тях се оказали непълнолетни.

Именно сред тях е бил и синът на президента Георги. Лицата са били отведени в районното управление, където са им написани актове, както и са потърсени родителите на непълнолетните, за да ги приберат.

Майката на Георги Радев – бившата президентска съпруга Гинка, отказала да отива за пореден път да прибира сина си от полицията. В крайна сметка той бил прибран от останалите задържани пълнолетни, които подписали протокола за него, научи още ПИК от свои източници в РЗИ.

Припомняме, че това не е първият скандал със сина на Румен Радев. Преди време непълнолетният Георги отново бе спипан в нощно заведение, което няма право да посещава, тъй като няма 18 години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ