Корнелия Нинова вкарва през парадния вход хората на Васил Божков

Корнелия Нинова 2

Комунистическа партия на България ще демонтира ГЕРБ от управлението! Това не е виц, а самата истина. Вчера Корнелия Нинова е подписала коалиционно споразумение с комунистите без абсолютно никакво притеснение.

„БСП препотвърди досегашния формат на коалиция от партии „БСП за България“. Освен БСП, в коалицията участват партиите Политически клуб „Екогласност“, Комунистическа партия на България, „Нова зора“ и Политически клуб „Тракия“. Това съобщиха от пресцентъра на партията“, хвалят се от левицата и са доволни от своите партньори.

Каквото и да се каже за тази коалиция ще е малко, но е важно когато Корнелия Нинова говори за промяна да каже къде точно я вижда и когато се отправя към управлението на демократична България да каже каква точно е ролята на комунистите!

Още по-важно е да каже Корнелия Нинова как отново смята да вкара в листите в Народното събрание Александър Паунов – лидер на Комунистическа партия на България. За тези, които имат къса памет, а вероятно и соцлидерката е от тях, Александър Паунов е депутатът от онзи запис с обвиняемия Васил Божков, с когото обсъждаха организацията на протестите.

Васил Божков – Александър Паунов (10 юни 2020 г.)

Паунов: Даже сега създаваме Щаб на протеста малко да ги обедина, че, нали, (не се разбира) шик’ви лумпени. И виж к“во направиха днеска. Всеки иска да го яхне. Едни ги викат (не се разбира), други с такова.

Божков: Ако не им бях налял десет-петнайсет хиляди, протеста ше се сведе до, до две хиляди и разни политици да минат, да ги поздрават, да (не се разбира) до тях и т“ва е

Божков: Но ме изкефи как се управлява тълпата по т’ва, по мрежите. Мъж: Нали? Е т’ва е. Божков: Да. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко бавно става, нали, щот’ тя е тълпа, не мо’е да се затичва.

Божков: И после да видиме Румен Радев к“во Правителство ше направи. Там трябва да се съветва.

Паунов: Еми, аз, между впрочем, бех му, бех му казал некои неща за когато прави, а,

Божков: В предишното му правителство беше (не се разбира). Мъж: за вътрешен министър тоя Пламен Узунов.

Паунов: Узунов. Аз му бех казал чий човек е.

Божков: Ама в първото му правителство бяха повече от половината хора на Шиши, така че сега трябва.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ