Синът на президента и майка му влязоха на разпит в 4 РПУ

Румен Радев

Синът на Румен Радев и майка му Гинка влязоха на разпит в столичното 4 РПУ.

Радев-младши стори това чак чак на петия ден. Той имаше призовка за понеделник, за да отговаря, че е бил без документи и придружител на нелегален купон в София, но реши отново да се постави над закона и пропусна да спявката с инспектор от Детска педагогическа стая.

Още в понеделник останалите деца бяха разпитани и се явиха по реда на призовките. Радев-младши обаче се покри и не дойде с майка си, както трябваше да направи по закон.

Синът на Радев е придружаван от майка си, като най-вероятно са решили да отидат днес разчитайки, че медиите нямат вече интерес към случая, който и в началото удобно за „Дондуков“ 2 премълчаха.

Припомняме, че от президентството опитаха да прикрият случая и обявиха, че той не участвал в купона и дори обвиниха здравния министър проф. Костадин Ангелов в лъжа, тъй като той потвърди информацията, докладвана му от столичната инспекция на РЗИ, която е била на сигнала заедно с полицията заради противоепидемичните мерки. Часове по-късно обаче лъсна истината, че не проф. Ангелов лъже, а това прави именно Румен Радев.

В събота вечерта той беше задържан заедно с още 13 души, нарушаващи противоепидемичните мерки. Младежите са хулиганствали след 23 часа, като са крещяли, псували и хвърляли бутилки на улицата, докато собственикът на пицарията под хостела не е подал сигнал на телефон 112.

„ПИК“ 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ