Бивш колега на Слави: Ново лице!? Нали баш той превърна Бойко от обикновен генерал в Батман

Слави Трифонов, Бойко Борисов

Не виждам нови лица в политиката. Ясно е обаче, че след вота ще има нещо различно. Това коментира пред БТВ пиар експертът Нидал Алгафари.

„Със сигурност след изборите ще има ново правителство, но не ясно дали и какви ще са промените. Ще има и различни неща, което също е повече от ясно, тъй като коалиционните партньори на сегашните управляващи вероятно няма да са същите. Ще има нещо ново. Реално обаче, не виждам нови лица в политиката. Слави Трифонов не е ново лице. Под една или друга форма е участвал в политическия живот и досега. С екипа си е пял по концерти за една или друга партия. Винаги е бил някъде там. Реално, той и екипът му превърнаха Бойко Борисов от един генерал в Батман. Мая Манолова ли е новото? Няма нови лица”, каза още бившият колега на ТРифонов от „Ку-Ку“.

Нидал Алгафари бе категоричен още, че политиците – и управляващи и опозиция, използват пандемията за целите си.

„Политиците използват пандемията и това е безспорен факт. Опозицията, като удар срещу управляващите, че не се справят добре. Заради това и се получиха разни безобразия от последно време със снимки, с атака срещу децата на политици. Много отдавна сме минали границата на допустимото. В България е изключително трудно да осъдиш някой и то така, че да го боли за това, което е направил. В САЩ или в други държави, можеш да осъдиш някой със сериозна сума и да го боли, а при нас сумите са смешни”, заяви Алгафари.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ