Оперираха Гери-Никол

Гери-Никол

Тийнсензацията Гери-Никол е претърпяла херургическа интервенция през последни дни.

Гери-Никол наду джуки, за да зарадва новия си любим за празника на влюбените. В последните публикации из социалните мрежи на изпълнителката се виждат силно набъбнали устни, пише novini.bg.

Фенове веднага коментираха в социалните мрежи, че новите устни на Гери-Никол предизвикват страх у тях. Някои дори се шегуват да не би твърде надутите джуки на певицата да вземат да се пръснат баш когато не трябва

Трети отбелязват, че досега тя бе известна като Голямата дупара по едноименния ѝ хит, но вече щели да ѝ викат и Големите джуки или пък направо Голямата дупара с големите джуки.

Фенка, явно с познания по козметика, коментира: „Силен акцент за прекалената хирургическа намеса в горната устна, която е значително по-обемна спрямо долната. Дълбоката чупка, образувана по средата, е поредният знак, че е време Гери-Никол да cи почине от процедурите за уголемяване на устата“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ