Лоши новини връхлетяха Йорданка Фандъкова на 18-ти февруари

Йорданка Фандъкова

Лоши новини сполетяха кмета на София – Йорданка Фандъкова.

„Внасяме сигнал в прокуратурата срещу кмета на София, продължаваме да искаме изслушването на Фандъкова и Борисов.“

Това заяви заместник-председателят на ПГ на БСП Христо Проданов по време на брифинг в Народното събрание.

Проданов поясни, че сигналът е свързан със сутрешното телевизионно участие на кмета на София Йорданка Фандъкова.

В сигнала до прокуратурата се позововаме както на твърденията на кмета на Столична община от сутринта за това, че не изключва възможността в управляваната от нея Община да има корумпирани хора, които взимат пари под масата и издават незаконни разрешителни.

Не само си ги затварят, те ги покровителстват. Покровителстването на тези нарушения води до отнемане на човешки животи, обясни още Проданов.

,,Свидетели сте, че днес за пореден път ПГ на БСП във връзка с трагичния инцидент, случил се в София, поиска изслушване на министър-председателя и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и столичния кмет и заместник-председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова. За съжаление управляващото мнозинство в парламента всячески се опитва да скрие корупцията и истината за това как се управлява София и България. Ние ще продължим с нашите искания за изслушване на премиера Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова и нейната оставка“, заяви още Проданов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ