Предадоха Бойко Борисов

Бойко Борисов

Днес бе извършено предателство към Бойко Борисов и ГЕРБ.

Депутатът Владислав Тошков Николов напусна управляващата партия. Днес сутринта той обяви решението си, а няколко часа по-късно лъсна и причината за това. Той и парламентарната му сътрудничка Надя Бонева също е начело на листа в партията на Цветан Цветанов.

Владислав Николов е народен представител от Плевен, икономист е. Въпреки че не е сред най-активните в парламента, той не е депутат за първи път. Името му веднага се появи в листата на Цветан Цветанов – той ще е водач на 15-ти МИР Плевен.

Николов обаче не е единственият интересен водач. Парламентарната му сътрудничка Надя Бонева също е начело на листа – в 11-ти МИР Ловеч, уточнява tribune.bg.

В столичния 26-и МИР начело в Чавдар Маринов, уволнен от Десислава Танева зам.-министър, който е бил уволняван и от Държавен фонд „Земеделие“ преди това. В Монтана води Пенка Пенкова, бившата кметица на Лом, а в Пазарджик – кадър на АБВ. Става дума за Атанас Шопов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ