Собственик на хотел разкри от кои държави са най-невъзпитаните туристи

Хотел

Пътешественик от Русия посети Кападокия (Турция) и попита собственика на местен хотел за най-невъзпитаните туристи, отсядали при него. Той публикува разговора им в своя блог.

Най-шумният според него били туристите от Америка и Великобритания. Той казва, че туристите от тези страни обикновено се смеят и псуват силно, като пречат на останалите. „Те изобщо нямат възпитание. И знаете ли, за нас семейството ни е важно, роднините. Те нямат това „, обяснява собственикът на хотела.

Сред всички посетители той специално отбелязва почиващите от Испания: „Когато дойдат, винаги е празник. Те са точно такъв тип хора: много общителни, отворени и весели.“

Собственикът на хотела запомнил руските и украинските туристи като добри и искрени: „Някои често се връщат при нас, казват, че им липсват нашите места“.

Туристите от Китай били весели и сплотени хора. Според него през март 2020 г., когато коронавирусът стана известен, гости от други страни избягвали контакт с китайски туристи, сядали далеч от тях в друга зала, оставяйки двойка от Китай да закусва сама. „Тогава им беше много трудно, но не можахме да направим нищо по отношение на реакцията на други гости“, съжалява домакинът.

Според него в хотела им няма лоши гости. Ако поведението на някои гости нарушава спокойствието на другите, той и съпругата му ги молят да напуснат хотела. Той казва още, че в бъдеще планира да настанява само чуждестранни туристи – имало по-малко проблеми с тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ