Министър на Бойко се кандидатира за депутат, но от друга партия

Бойко Борисов 9

Министърът на икономиката Лъчезар Борисов е номиниран за народен представител в следващия парламент от листата на СДС. Това разкриха пред БЛИЦ източници от „синята“ партия, която дълги години властваше на „Раковски“ 134.
Борисов замени преди около година Емил Караниколов на горещия министерски пост, но показва амбиции за политическа кариера и след изтичане на неговия мандат в изпълнителната власт след месец.

Борисов е свързан с демократичните идеи от години и участието му в листата на СДС е проява на лоялност. В същото време през последните дни лъснаха партийни номади, които прескачаха от ГЕРБ при Цветанов, и от БСП във ВМРО.

На този фон никак няма да е учудващо за преживелия всякакви катаклизми български избирател, ако хора от опозицията се влеят в управляващата партия и обратното.

Както казваше уважаваният професор Минчо Семов, голяма част от днешните политици не знаят кой крак им е десен и кой ляв, камо ли политическата си ориентация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ