Поредна изненада от ВМРО, Ангел Джамбазки в България за изборите – води листа на ВМРО

Ангел Джамбазки

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще даде мощно рамо на партията си за парламентарните избори на 4 април, научи ПИК. Независимо, че има още 4 години мандат в Брюксел като представител на страната ни, паралелно с това той ще участва ударно в кампанията за вота у нас.

По информация на медията ни Джамбазки ще води поне една листа на партията на Красимир Каракачанов, като се коментирали дори две. Засега обсъжданите варианти били Бургас и Благоевград, като в крайна сметка може и да остане водач само в една от двете.

Не е ясно обаче дали Джамбазки би се отказал от ролята си на евродепутат, за да остане в родния парламент. Според съпартийците му темата не е обсъждана, но ако това се случи, България би загубила, тъй като той е един от най-активните родни депутати в ЕС и отстоява всички български интереси. Затова е вероятно и да реши да остане там, а да остъпи мястото си в Народното събрание на друг свой съпартиец.

Участието на Джамбазки е поредната изненада от ВМРО за изборите. Вчера те представиха гражданската си квота, в която влизат бившия социалист и спец по национална сигурност Боян Чуков, икономистът Кузман Илиев, актрисата Ернестина Шинова, както и хореографът Христо Димитров.

ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ