Юли Тонкин посегна на Боби Ваклинов, скандала е голям

Боби Ваклинов

Бившият репортер на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов отново стана мишена на ярост от страна притиснати до стената недобросъвестни големци, съобщават колегите от Lupa.bg.

В случая главният герой е топ мотиваторът у нас Юли Тонкин. Той определя себе си като катализатор за промяна и стратег за успех. През последните години Тонкин организира големи семинари с цени на билети от 300 лв. На тях учи хората как да постигат цели и да бъдат щастливи.

Всичко е наред до момента, в който Боби Ваклинов прави интервю с него. Наред с въпроси за неговата дейност, репортерът задава и въпроси от рода на- защо семинарите му са толкова скъпи, от позицията на какъв Тонкин учи хората как да успяват и да бъдат щастливи, има ли нужното образование и опит и др. подобни. Именно тези неудобни въпроси карат човека, който проповядва спокойствие, мир и любов, да започне да заеква и да се ядоса.

„Като журналист исках да получа отговори на съвсем нормални въпроси. Вместо тях получих неадекватна реакция и бях изгонен от мястото на интервюто“, споделя Ваклинов пред Lupa.bg.

Повече за скандала вижте във видеото, качено в YouTube накала на Боби Ваклинов:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ