Караянчева нажежи обстановката с коментар за Радев и Георги Свиленски: Не се опитвайте да внушавате, че изборите ще се фалшифицират

цвета караянчева

„Аз отивам всяка година на Шипка, за да се поклоня пред загиналите български опълченци, руски и други войни за свободата на България. Ако някой иска да чете слова, нека го направи. След като епидемичната обстановка не го позволява, не е време да се правят панаири“, каза в ефира на БНТ председателят на парламента Цвета Караянчева. Думите й са коментар дали поне на 3 март президентът и управлението на ГЕРБ не могат да спрат конфиктите.

Липсата на ваксини не е проблем само на България, а и на целия ЕС, поясни Караянчева. Залените коридори били добър ход, защото всички налични ваксини трябва да бъдат употребени. Антиваксърските настроения започнали да намаляват.

„Когато човек стане политик, е готов да го съдят. Надявам се нас да ни съдят по свършената работа. 124 млрд. лв. ще бъде БВП по прогнозна стойност. Това са работни места, конкурентност. Средата е добра. Имаме договори за над 2,5 млн. лв. Учителските заплати бяха 460 лв., сега са 1260 лв. От 161 лв. пенсиите станаха на 300 лв.“, каза парламентарната шефка.

„Аз работя в това НС и за мене този пост е работа, която трябва да се свърши. БСП ни казаха, че ще се провалим. Те влизаха и излизаха от парламента, представяха си „Визия за България“, пък ги нямаше 3 месеца“, поясни Караянчева.

Караянчева скочи на Георги Свиленски: „Не се опитвайте да внушавате, че изборите ще се фалшифицират. това е мантра, която с президента повтаряте“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ