Бареков избухна: И ДПС си има патерица – Слави с бившите ми от ББЦ

Николай Бареков

Николай Бареков побърза да коментира горещата тема със скандалните листа в листите на Слави Трифонов. След като се оказа, че в тях на челни места са хора от партията на бибшия евродепутат – „България без цензура“, той пусна няколко коментара по темата във фейсбук.

„Поздравления за Слави, че е избрал хора от ББЦ за листите си“, гласеше първият, докато вторият беше по-остър и прям и повтори тезата от интервюто му пред ПИК TV вчера, че Трифонов е зависим от Ахмед Доган и е негова креатура. „И ДПС си има патерица – Слави с бившите ми от ББЦ“, написа Бареков.

Поводът вероятно е и поредното разкритие на ПИК за гнилите ябълки при Трифонов. Сред тях е бивш кандидат депутат на Бареков и агент на Държавна сигурност, изгонен в демократично време от поста на главен секретар заради връзки с руския бос Майкъл Чорни – Николай Радулов.

По-късно пък журналистката Юлиана Методиева разкри, че правната звезда на Слави – Паунита Петрова, била плагиат и откраднала голяма част от дисетрацията си, което преди десетина години предизвикало огромен скандал в Софийския университет.

ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ