Ужасна неделя за Корнелия: „Мъглиж беше пръв…“

корнелия нинова

ГЕРБ спечели убедително частичните местни избори в Мъглиж и още няколко села.

Изглежда маргинално, но е показателно.

Откакто тръгнаха тъй наречените “протести”, цялата розова и националпопулистка пропаганда внушава, че “народът” иска да свали “диктатора” Борисов, че “народът” е тръгнал след юмрука на Румен Радев, че “народът” е излязъл на улицата.

Е, вижда се къде е “народът”.

Толкова иска да “свали” Борисов, че ГЕРБ пак е първа политическа сила според всички проучвания и печели изборите – дори в традиционно запазените за БСП селски райони.

Време е за факти, не за мантри. Фактите са свещени, свещено е и правото на избирателя да реши кой да го управлява. И никой няма право да говори и да издава присъди от името на „народа“. Това го правиха терористичните клетки на болшевишката партия.

Ако съотношението се възпроизведе и на 4 април, някои хора би следвало да си тръгнат окончателно от политиката и медиите. Като преди това се извинят, че запалиха държавата чрез безцеремонна хибридна война. И опитаха да дамгосат симпатизантите на ГЕРБ, на патриотите и останалите демократични партии като „лакеи на мафията“…

А другарката Нинова още от Гео Милев си знае: „Мъглиж беше пръв…“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ