Мохамед от „Един за друг“: Наруших десетки закони, за да спася живота на жена си

Полина, Мохамед, Един за друг

От няколко седмици в родният ефир върви реалити шоуто „Един за друг“ с водещ бившият синопитк Емо Чолаков.

Във сряда вечер бе излъчен епизод, в който една от двойките разказа озадачаваща и любопитна история. Полина и Мохамед след, като успяда да спечелят дневната си игра споделиха следното.

„Ние живеем във Перник. Поли получи кръвоизлив в корема, а в нашата болница нямаше, как да и помогнат. Трябваше да отидем до „Пирогов“, но бе нужна максимално бърза реакция. Успях да взема разстоянието до болницата за 13 минути. Пуснах аварийки, примигах със светлини, показвах по всеки един начин, че неотложно и бързо трябва да стигна до дадено място. Наясно съм, че съм нарушил десетки закони за движение, но се радвам, че успях да спася любовта си.“, това бе разказа на Мохамед, който носи и българското име Мишо.

Поли пък от своя страна пък добави следното: „Когато успя да се възстановя благодарени на лекарите, те казаха, че всичко се е развило добре и благополучно, заради бързата реакция.“

В следващият момент друга двойка разказа подобна история. Пловдивчаните Иван и Лейля разказаха за следнато.

„Беше вечер. Тя ми се обади и каза, че я е ужилила пчела по окото. Трябваше бърза реакция. По принцип до болницата, в която отидохме се стига с нормално каране за 25-30 минути. Благодарен съм, че беше вечер, защото аз бях там за 6 минути, за да и приложат необходимата помощ и тя да бъде добре.“, разказа Иван, а Лейля добави: „Да за 6 или 6 минути и половина. Беше бързо!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ