Срамота! Осъден фалшификатор поведе листата на Мая Манолова

Мая Манолова

Осъден за фалшифициране на дипломи от мездренска гимназия поведе листата за депутати на коалиция „Изправи се БГ! Мутри вън“, пише „Конкурент“.

Предизвикалият шумен скандал преди повече от 5 години и половина години и изрично решение на ОИК в Мездра Данаил Димитров ще бори корупцията, става ясно от регистрацията на кандидатите за депутати в РИК – Враца.

На 28 февруари 2017 г. ОИК в Мездра излезе с решение, че няма правомощия да прекрати пълномощията на общинския съветник от БСП Данаил Димитров, който е признат за виновен в подправянето на официални документи и с решение на районния съд в железничарския град е признат за виновен в престъпление по НОХД №15/2017 г.

След постигнато споразумение с магистратите от 11 януари 2017 г. Димитров е получил присъда 6 месеца пробация заради доказаното подправяне на дипломи в професионалната гимназия по механизация на селското стопанство в Мездра.

След шумния скандал Димитров напусна ПГ по МСС. Последваха „сериозни“ успехи като водещ шахматист в местния клуб „Локомотив“. Към настоящия момент той е учител по история в СУ „Иван Вазов“ в железничарския град.

Според внимателния прочит на ситуацията, бившият съветник от Мездра /мандат 2015-2019 г./ неслучайно се намесва в предизборната битка. Данаил Димитров се впуска в надпреварата, за да краде гласове от екскмета на града Генади Събков, който е четвърти в листата на социалистите.

Политическото номадство очевидно е по вкуса на Димитров. Ако преди 6 години той беше общински съветник от квотата на БСП, а вчера беше близък до идеите на АБВ, от утре ще се впусне в битката от нов политически формат „Изправи се БГ! Мутри вън!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ