Заради младото мъжле до Нинова, социалистите в Ботевград и Правец не искат да участват в изборите

иван ченчев, нона йотова

Нито един представител на БСП от Ботевград и Правец няма да е кандидат за депутат на предстоящите парламентарни избори на 4 април, предава Балканец.

Припомняме, че проблемите за Корнелия Нинова в последните дни са сериозни, тъй като от структурата във Видин заявиха, че няма да участват във вота, а тази във Варна бе напусната от десетки ключови лица.

БСП за България регистрира своята листа с кандидатите за народни представители. За първи път сред имената не се срещат представители от втората по големина община в Софийска област- Ботевград, както и Правец, където БСП има избран кмет. Причината за липсата на кандидати от двете общини е направен отвод от избраните представители.

Все още не е ясна причината, поради която представителите на БСП от Ботевград и Правец са си направили отвод, но това е пореден случай на напрежение в листите на столетницата.

В София-област водач на листата е спуснат един от най-големите любимци на Корнелия Нинова – Иван Ченчев. Точно, заради проваленият спортен журналист, местните структури изразяват недоволство и отказват участие в изборите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ