Истинската причина за раздялата на Черната Златка и Киро лъсна

Златка Димитрова, Кирил Танев

Стана ясна причината за раздялата Златка Димитрова и Кирил Танев и тя е повече от покъртителна. Оказва се, че Златка е залитнала по друг мъж, с когото се е запознала по време на рекламни снимки и щом разбрал това, Танев не издържал и ѝ показал вратата, пише Nie-jenite.bg.

За това действие на плеймейтката обаче, си имало логично обяснение, ако можем да се доверим на близка нейна приятелка, според която Танев бил свръхвзискателен към визията на Черната Златка и постоянно я тормозел да спазва строг хранителен режим и да тренира.

„Случваше се да качи 1 килограм отгоре и той не спираше да ѝ го натяква. Постоянно я караше да гладува и спазва режими, тренираха с часове всеки ден, но той все беше недоволен от тялото ѝ“, твърди още дружката на Злати.

„Затворете някои врати днес. Не заради гордост, безсилие или арогантност, а просто защото не водят към никъде“, гласи скорошен пост на Кирил Танев в социалните мрежи.

Последва и отговорът на Златка, като посланието е рефрен от романтичното парче на Weekend „Save your tears“ („Спести си сълзите“): „Знам, разбих сърцето ти, както сториха с моето, и сега няма да ме обичаш отново“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ