Кошмар сполетя съпругата на Маги Халваджиян – Кремена

Магърдич Халваджиян

„Истински кошмар“ бе организиран и изсипан срещу супругата на Магърдич Халваджиян – Кремена.

Поне така бе определено случилото се от коментиращи под една от последните публикации на половинката на продуцента.

Поради единствената причина, че тя показа публично как и поставят ваксина срещу коронавирус.

Кремена сподели с приятелите си в социалните мрежи този важен за нея момент, който е озаглавила с думичката „свобода“.

Стилистката вече не издържала на страха от заразяване и всички неприятности, които я споходиха покрай пандемията. В това чисто и любимите й пътешествия секнаха. Но след като се ваксинира, тя обеща, че съвсем скоро ще се качи на самолета, но не посочи дестинацията. Със сигурност ще бъде в някоя топла страна, вероятно отново на Малдивите.

Семейството на Халваджиян е изложено на риск, тъй като работят с много хора и вероятността от зараза е голяма. А с това може да спрат и продукциите им, което е сериозна заплаха и затова побързали да се ваксинират.

Снимката на Кремена предизвика дискусия в мрежата.

Сериозен брой хора я нападнаха, че използва ваксината като средство за евтин пиар. По неин адрес полетяха повече от грозни думи и изрази. Някои от коментарите бяха изтрити, но след това се появяваха нови.

Армин Недялков пише: „Евтин, тъп и помпозен пиар. Идиотска фамилия с пореден идиотски ход.“

Все пак имаше и такива, които я защитиха и поздравиха. Според тях „атаката“ е организирана от тролове, а с нея се опитва да се унижи известната стилистка.

Иван Йорданов пише следното: „На кой са нужни тези коментари. Откъде тази злоба. Защо организирате този кошмар за Кремена. Идиоти, нямате какво да правите ли?“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ