СКАНДАЛ В ЕФИРА: ДПС отказаха да застанат до „Мутрите“ на Манолова и ДеБъ

Адвокат Николай Хаджигенов, Мая Манолова

От Движението за права и свободи (ДПС) отказаха да застанат до Николай Хаджигенов и Владислав Пенев, които бяха поканени за дебат в Нова телевизия. Не е ясно по какъв регламент от медията преценяват да подредят партия, която вече 30 години печели избирателите и влиза в парламента, до бутиковата ДеБъ на Христо Иванов и „Мутрите“ Мая Манолова, които се родиха от метежите това лято.

Дебат, разбира се, нямаше, а основното беше да се сеят обиди и квалификации срещу премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според Хаджигенов пък мерките били хаотични, а вируси винаги имало, така или иначе хората се разболявали и умирали и не трябвало да има затваряне. Той е категоричен, че трябва да се изгони щаба и генерал Венцислав Мутафчийски, който изнасял „тъпо фрийкшоу“ и само плашел с жертви.

ДеБъ предложиха д-р Александър Симидчийски за здравен министър, който щял да оправи пандемията.

Хаджигенов пък заяви, че тяхното предложение за здравен министър е тотално неизвестно лице, но пък изключителен специалист според тях. Хаджигенов обяви, че Мая Манолова нямало да бъде техния кандидат за министър-председател, но още не са готови да го обяват.

За ДеБъ пък не било важно кой ще е премиер, важно било да оправят съдебната реформа. По тема корупция Хаджигенов обяви, че се крадяли 10 млрд. лева, а данните му били от медиите, без конкретни доказателства.

Към края на „дебата“ Хаджигенов изплю камъчето и започна да повтаря опорките на Васил Божков, който не бил кретен и внимателно го слушал какво говори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ