Радан Кънев призна: Страх ме е от Covid! Но не дава да го боцнат…

Радан Кънев

Евродепутатът Радан Кънев се оказа сред най-стриктните в мерките срещу Covid-19 политици.

След края на сесията на Европарламента, бившият шеф на тъмносинята партия си дойде в София и активно обикаля със съпартийците си предизборно, като не смее да свали маската от лицето си дори навън. Въпреки че редовно коментира темата с ваксините, изненадващо е, че самият той все още не е имунизиран.

„По време на кампанията съм постоянно с маска, ако не говоря публично, държа и останалите да са с маски, не се прегръщам и ръкувам, не участвам в събития, които нарушават мерките за дистанция“, сподели някогашният заместник на Костов.

Кънев бе откровен и призна, че е много разтревожен от темповете на заразата.

„Не ме е срам да кажа, че се страхувам от Ковид-19. Страхувам се и за себе си, и за 82-годишната си майка, която разчита на мен и с която се виждам често, и за всички хора, с които се срещам. Не съм боледувал от тази болест, не съм ваксиниран, пътувам често и – колкото и да се пазя – не съм безопасен.“, написа евродепутатът на профила си във фейсбук.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ