Слави ядоса хората: Искате да ме питате нещо!? Първо на лично, да видим какво е

Слави Трифонов

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви, че ще прави онлайн предизборна среща със симпатизантите си идната събота, но днес се застрахова с предварително написани въпроси. Много от потенциалните му избиратели реагираха остро на съобщението от фейсбук страницата на Дългия:

„Нека тези от вас, които искат да ми зададат своите въпроси тази събота (20.03.) от 18:00 ч. във видео-връзка, да ми пишат лично съобщение на страницата във Facebook“, като го обвиниха, че събира само удобните питания, а щекотливите за него теми няма да се разискват във въпросния лайв.

Припомняме, до момента Трифонов не се е появил никъде публично в рамките на кампанията, чието времетраене преполови. Въпреки настояванията на симпатизантите и областните му координатори, той не е главно действащо лице в агитацията, а вместо него обиколките се правят от заместниците му в партията и телевизията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ