Лъсна защо бяха протестите и защо бързо искаха главите на Гешев и Борисов! За да няма днес

Иван Гешев

Ето защо цялата прокомунистическа коалиция около Румен Радев иска главата на Гешев и правителството – за да работят „в комфорт“ шпионите на Кремъл в София, да изнасят тайни на НАТО, да разпарчетосат държавата.

За това бяха и тъй наречените “протести” от лятото, инспирирани от Москва, но легендирани като “народно недоволство”.

“Народно” – друг път. Недоволни и уязвени са само путинофилите. Особено недоволни останаха, когато прокуратурата “удари” двама съветници на президента и ги уличи в издаване на държавна тайна и контакти с руското посолство. Тогава Кремъл активира марионетните си партийки и ги извади на площада.

„Не съм про-съветски настроен, про-сталински съм“, казва в едно от СРС-тата резидентът на разбитата шпионска група.

Да! Ченгетата и пенсионираните фуражки от „Дондуков“ 2 и „Позитано“ искат не просто да сменят европейския курс на България, но и да реанимират сталинизма – с всичките му репресивни практики.

Интересно е сега дали “отдясно” ще похвалят Гешев и колегите му. Как Христо Иванов и останалите комунистически отрочета от “Демократична България” ще коментират разплитането на шпионската мрежа…

Няма да коментират. Десницата в България е фасадна, назначена, симулативна, работи с Радев. Даже му коленичи пред сградата на президентството.

ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ