Лоши новини сполетяха Димитър Рачков на 22-ри март, не е на себе си

Бат Венци, Димитър Рачков, Явор Янакиев - 100 кила

Лоши новини са връхлетяли един от най-харесваните български актьори и комици Димитър Рачков.

Неговият брат Петър Рачков е задържан след инцидент с полицейски автомобил край завод „Промет“ по пътя Бургас-Средец, съобщават колегите от „24 часа“, позовавайки се на свои източници в полицията.

Около 12,30 ч. в района на завода служители на жандармерията с две патрулки засекли лек автомобил „Ауди А3“ с варненска регистрация. При подаден сигнал със стоп палка обаче аудито се отклонило, опитвайки се да се изплъзне от проверката. Колата е застигната и изпреварена от един от екипите на жандармерията. След като аудито е било спряно водачът предприел маневра на заден ход и ударил полицейския автомобил, нанасяйки само материални щети. Установено е, че зад волана е 41-годишният Петър Рачков, добре известен на бургаската полиция. Мъжът изхвърлил на земята топче с вещество, наподобяващо метаамфетамин, разкриха запознати.

След като Рачков отказал да даде проба за наркотици със специализиран дрегер, както и кръв за химичен анализ, е задържан за срок от едно денонощие. По случая е образувано досъдебно производство.

Това е поредната изцепка на бургазлията, който е с условна присъда за притежание на наркотици. 41-годишният Рачков няколко пъти е хващан зад волана без шофьорска книжка. Той бе разследван и за производство на синтетични наркотици, но не бяха събрани достатъчно доказателства по това обвинение, припомнят запознати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ