Виолета от Плевен: Дъщеря ми е на 26 и още не го е правила

Майка, Дъщеря

Родителите обикновено се радват, когато децата им не бързат да започват с някои неща от живота, споделя мнението си Виолета Д., 48 г., Плевен, цитирана от „Флагман“.

„И аз като майка бях доволна, че дъщеря ми расте скромно и добро момиче, че не хойка с разни компании, че не движи с момчета, не пие. Колко нейни съученички пропаднаха още преди да навършат двадесет години. Една дори влезе в затвора.

Други пък родиха на по 17-18 години, за една си спомням, че до 22-годишна възраст вече беше минала през поне петима мъже без брак и от трима от тях имаше деца, сега ги гледа сама както намери…

На фона на това нямаше как да не се радвам, че дъщеря ми не се замесва с такива компании и, че не бърза това с момчетата… 

Постепенно обаче започнах да се безпокоя. Защото пък други нейни приятелки вече са щастливо омъжени и имат добри семейства, а щерката още не е имала сериозна връзка.

Честно казано, колкото и да не ми се мисли за такива неща, подозирам, че не е била с мъж досега.

А няма причина, защото е хубаво момиче. Не знам дали не става въпрос са психологичен проблем и не трябва ли да започне да посещава лекар?“, чуди се притеснената майка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ