Мая си показа рогата, Виктор Николаев я постави на място: Знам, че говорите, което ви изнася

Мая Манолова

Хайде да не започваме с изопачаване на фактите! Така с остър и нахален тон, започна гостуването на Мая Манолова в Нова телевизия. Тя се заяде с водещия Виктор Николаев, който припомни, че в зала „Арена Армеец“, хора чакаха по 40 часа да предадат изборните книжа по Изборния кодекс, автор на когото е именно Мая Манолова.

„Това прилича на партийна атака срещу честността на изборите. Призовахме президентът да свика КСНС“, издаде се за пореден път за кого работи и чии интереси защитава адвокатката на Братя Галеви.

Според нея, броенето на гласовете в няколко дни, щяло да бъде покушение. Срещу какво ще е това покушение, Манолова не уточни. Не забрави обаче да защити окончателния вариант на изборния протокол, който стана ясно, че е приет по предложение на Емил Войнов от БСП.

„Ние, заедно с „Демократична България“ и партията на Слави Трифонов, подготвяме паралелно преброяване“, издаде Мая Манолова какво готвят тя, Христо Иванов и Трифонов.

Тя предупреди и, че при броенето на гласовете, ще има протести на хора по улиците и така издаде сценария, който е подготвян в дните след 4 април.

„Вие не ме слушате и влизате в този разговор с предварителни факти“, продължи с острия и нападателен тон сценаристката на аферата „Костинброд“.

„Вие желаете да си говорите това, което на вас ви е удобно, това го знам“, отговори й Виктор Николаев.

„Аз нямам проблем да подкрепя премиер, излъчен от Слави Трифонов или „Демократична България“. Ако се борех за постове, щях да си седя в кабинета на омбудсмана. Не се боря за постове“, отново свали тя маската на новата тройна коалиция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ