Младежи записаха ВИДЕО – не вярват на чалгаджията Слави Трифонов: Политиката не е за теб

Capture

Клип преди вота записаха младежи от Сливен. Кадрите и думите, които те изричат, са валидни за цялата страна, а идеята е да покажат, че има млади хора, които не вярват на чалгаджията Слави Трифонов. Това се казва в сигнал до ПИК, придружен с видео.

„Политиката не е шоу, не е концерт, не е дискотека. Ние сме младите хора на Сливен и знаем. Много се опитват да ни излъжат, много се опитват да се възползват от нас. Ние сме млади, но не сме глупави. Ние четем и мислим. Не се доверяваме на някого само защото ни говори от екрана. Политиката е за хора с опит и добри идеи. Хитовете ги слушаме в колата или вкъщи, а когато избираме – внимаваме. Бъди един от нас, мисли с главата си“, казват младите хора.

„Това е контрапункт на всички, които вярват на „новия месия“. Той ще ги излъже още в първите дни след 4 април, когато ще стане ясно, че дори няма да е депутат“, пишат сливналии в мейл до ПИК.

В Сливен младите са се надигнали и не вярват на глупостите на „Има такъв народ“, което е супер! Дано и цялата страна вземе пример, допълват в сигнала.

Видеото можете да видите тук:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ