ГЕРБ: Българите не са толкова глупави за колкото ги смятат Мая Манолова, Васил Божков и Христо Иванов

Мая Манолова

Куп фалшиви новини, споделяни в социалните мрежи от Васил Божков, хората на Мая Манолова и ДеБъ заляха в последните дни страната. Става дума за откровени менте информации в стила на съпартиеца на Манолова – Арман Бабикян от „Информиран.нет“, които бързо бяха разобличени, но въпреки това атаките не спират.

Казуса коментира в Чирен и премиерът Бойко Борисов: „В София има измислени, жълти новини в момента. Казал съм да направят една пресконференция да им покажат лъжите и измамите, защото те няма какво друго да покажат. Извадили от 2017-та, 2018-та, когато сме помагали на социално слаби, те пуснали нещастниците говорят, че сега сме купували социално слабите. Ще им покажем с прессъобщения 2019-та кога и къде сме го правили. Абе, лъжци, измамници – те не могат друго да покажат и кажат. Сега ще ги оборим с факти“.

От ГЕРБ разкриват на брифинг всички подмолни схеми на опонентите си.

„От вчера се разпространява тежка фалшификация, груба бих казал. Тя се споделя от Манолова и нейното формирование, от Васил Божков. Сега искам да ви покажа истината. 19 декември 2020 г. – инициатива на ГЕРБ за помощ на социалнослаби хора в Перник. Другата е в Плевен. Това са фактите. За съжаление, когато се бориш за морал, истина и добро не можеш да си позволиш такова поведение. Особено, когато си един от най-ярките, гръмките, кресливите. Да вземеш това и да го употребиш е нечистоплътно“, каза Георги Георгиев.

„Ние се срещаме с нашите избиратели всеки ден и затова сме първа политическа сила. А затова, че те се срещат веднъж на четири години. Нямат програма и не знаят как да спечелят изборите. Единствената им възможност е правят фалшиви новини. Българите не са толкова глупави, за колкото ги смятат Христо Иванов, Мая Манолова и Васил Божков“, ообобщи тома Биков.

 

ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ