Хабиб Нурмагомедов идва в България по покана на Ваня Червенкова

ваня червенкова

Хабиб Нурмагомедов, великият шампион от UFC – най-голямата ММА организация в света, се очаква да пристигне до края на годината в България по покана на Ваня Червенкова. Дагестанецът, който с рекорда си от 29 поредни победи без нито една загуба държи най-дългата серия от победи в ММА е подписал с бизнесдамата договор за ексклузивно представителство за продажбата на продуктите си на територията на няколко държави, научи ПИК.

Миналата седмица Червенкова е пътувала до Дубай за среща с Леонид Катц (на снимката в колажа) – съдружника на Нурмагомедов в бранда му за протеинови блокчета, фитнес и здравословни храни. На място двамата са договорили пълен ексклузивитет на продуктите на великия спортист не само за България, но и за съседна Румъния.

„Впечатлих се от размаха, с който екипът на Хабиб работи в офиса в Дубай. От няколко месеца следях как се развива брандът на боеца за протеинови блокчета. Оказа се, че са най-продаваните в света – продават по 5 милиона месечно. Неговата родина, Дагестан, за мен е като втора родина. Била съм много пъти там и съм посрещана изключително от местните ми съдружници“, коментира пред ПИК Червенкова.

Тя добави, че идеята й е да убеди новите си партньори да инвестират във фабрика в България, която да произвежда част от продукцията от новия асортимент. В средата на април Ваня ще пътува до Москва, за да се срещне официално и с Нурмагомедов. „Ще обсъдим възможността да дойде в България до края на годината“, обеща Ваня.

Ако това ще случи, ще бъде огромно събитие за страната ни, тъй като звезда в бойните спортове от подобен ранг не е стъпвал у нас. Нурмагомедов се очаква да бъде придружен от съдружника си за договаряне на инвестиции в страната ни.

Посланици на неговата марка са едни от най-успешните бойци в света на джудото, самбото, бокса, смесените бойни изкуства като Илиас Илиадис, Ислам Мамедов, Зубайра Тухугов, Абубакар Нурмагомедов, Умар Нурмагомедов и др. България пък става 23-та страна, в която бизнес империята на Хабиб за всичките му продукти навлиза.

ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ