Вижте в какъв кичозен лукс и злато живее Дионисий, атакувал дома на Борисов (СНИМКИ)

50341fbf682b18352c19544bc777e9e6

Разпопеният Дионисий, който разпъва черни чували и сее прокоби и магии пред родния дом на премиера Бойко Борисов, където живеят децата му, живее като цар и тъне в охолство. Зарята, както стана известен преди години оскандаленият изгонен свещеник, се радва на обитава лъскаво жилище в София, шофьор и кола, без да е ясно кой го плаща и от къде идват парите. Още повече, че нищо не работи вече близо 2 години.

Дионисий официална работа няма, отдавна не е част и от църквата, след като бе разпопен, а днес ГЕРБ пуснаха и писмо до Светия Синод с няколко въпроса и искане, Дионисий да бъде отлъчен от цървата, заради ужасяващите си прояви.

Припомняме, че както агенция ПИК никога не е скривала, именно Дионисий е този, който чете молитви за смърт на премиера Борисов, докато метежниците с него крещят пред дома, където живеят невръстните му внуци. Дионисий е човекът, който час по час заприщва магистралите са „майките“ на Мая Манолова и участва с тях в зловещите си прояви, разнасяне на ковчези и разпъване на черни чували и бесилки.

Явно обаче, Дионисий обича охолния живот и за разлика от хората на вярата, той никак не се пада по скотския живот. Затова и целият му апартамент е обзаведен в златни мотиви, хвали с прескъпи гоблени от Флоренция, а целият му апартамент блести.

Скъп плосък телевизор, златни мотиви, мебели от масивно дърво в дворянски стил и още, и още. И докато говори, че живее с парите на майка си и наследство от починалия си баща, с днешна дата Дионисий, явно пристрастен към златното, не пропуска да се яви редом до метежниците, а вечер удобно се прибира в златния си палат с камина!

Като за капак разпопеният Дионисий обикаля с шофьор и кола и дори заприщва столични булеварди в противовес с всякакви правила и закони, за да си напазарува, както ПИК показа преди ден.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ