Истината за скандала между Фънки и Азис скандализирал България

Фънки

Основна тема в родният шоубизнес днес е снощният лайф на хитовото предаване в ефира на „Нова телевизия“ – „Като две капки вода“. Повод за това е скандала между Фънки и Азис, който назрява от доста време, а вчера избухна.

В този материал ще публикуваме за вас целият диалог между двамата, без редакция.

Цялата история:

Всичко бе провокирано от действията на Фънки по време на изпълнението на Рафи.

Рафи трябваше да имитира Азис и песента му „Сен Тропе“, затова се появи на сцената в кожено яке с остри капси, къси панталонки, прилепнали по него, и боти на висок ток и в тон с якето, пишат колегите от „24 часа“.

След края на изпълнението му, когато дойде време журито, в което влизат Фънки, Хилда Казасян и Юлиан Вергов, да коментира представянето, Фънки напусна мястото си и обясни, че отива за вода, за да не каже нещо лошо. Изгледа коментарите на Хилда Казасян и Вергов от дъното на залата и когато чу възторзите им от изпълнението на Рафи, попита: „Вие глухи ли сте, не виждате ли?“

След като 8-те артисти завършиха представянето си, Азис се изправи и обясни, че иска да каже нещо сериозно. Тогава именно показа колко обиден се е почувствал от отношението на Фънки.

Фънки обясни, че е професионалист от дълги години и знае кога да говори, както и че е достатъчно интелигентен, за да не обижда директно в ефира.

А ние сме аматьори, така ли, попита Азис.

Можеш да си мислиш каквото искаш, отвърна Фънки.

В крайна сметка той даде достатъчно висока оценка – 9, на Рафи, като обясни, че образът на Азис е доста труден за наподобяване.

Впрочем Азис, който се справя доста под очакванията в „Като две капки вода“, спечели точно в това издание.

Затова медийни наблюдатели коментират, че скандалът между двамата е по-скоро нарочен – т.е. измислен от сценаристите, тъй като гарантира забавление за зрителите и висок рейтинг.

Други анализатори пък смятат, че Фънки ще бъде „наказан“ с уволнение заради тази изцепка в национален ефир.

Коментарите под материали за случилото се са стотици и повечето са срещу рок музиканта и в подкрепа на Азис.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ