Скандалът между Фънки и Азис се разраства, Юлиан Вергов се намеси

Юлиан Вергов, Димитър Ковачев - Фънки, Хилда Казасян

Седмицата в родният шоубизнес стартира със скандала между Димитър Ковачев – Фънки и Васил Боянов – Азис в национален ефир. По темата се изписа много, а в него бе замесен и друг член на журито – Хилда Казасян.

Днес ще ви представим мнението и на третия член на журито – Юлиан Вергов. Той влезе в диалог със своя почитателка и зрител на предаването „Като две капки вода“ в коментарите на своя снимка.

„Фънки с неговото държание става все по-противен. Според мен и всички правила, журито е да оценява приликите и играта на участниците, а не да демонстрира предпочитания, не да показва лични вкусове към определен тип музика. Съгласна съм да има шеги и закачки, но някои неща идват в повече, особено от страна на Фънки. Не се извинявам за словоизлиянието, но това е мое мнение, и ако има значение мнението на зрителя, некa се вземе под внимание от продуцента коментарите на всички относно държанието на Фънки.“, пише Г-жа Дорияна Хаджииванова.

Обратно на очакванията Юлиан ѝ отговори със следното: „Разбирам, ма аз не съм продуцент.“.

След това двамата си благодариха и разговора приключи.

Какво е вашето мнение по темата?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ