МЕГАСКАНДАЛ: Кандидат-депутат на Божков заплашва: Ще ти отеснее в България, оръфляк! (ВИДЕО 18+)

Capture

Страхотен скандал, заснет от камерата на Нова ТВ, публикува журналистът и адвокат Жоро Игнатов. Известният репортер, специализирал се в нищене на частни спорове, сподели видео с участието на кандидат-депутат.

Става въпрос за представител в листата на Васил Божков – Черепа, който заявил на опонент във Фейсбук: „Ти за мене си един оръфляк, който трябва да бъде генотиран в контейнерите”.

„Кой си ти бе, колко пъти ме заплашваше с тях? Оръфляк!“, продължава спорът и на живо пред камерите.

„Не е за първи път (да го наричате така),“ казва Георги Игнатов, докато опонентът на Димитров вика неразбираемо и размахва два телефона.

„Не е за първи, не е и за последен!“, апострофира го Сергей Димитров.

Другият човек настоява, че е бил заплашван от кандидат-депутата, че ще му отеснее в България. Следва размяна на реплики от категория 18+, която можете да изгледате във видеото.

Сергей Димитров, който се титулува „експерт по етническите въпроси“, се появи на учредяването на „Републиканци за България“ с впечатляващо возило, но очевидно не се е задържал в партията на Цветан Цветанов, припомня Трибюн.

В момента, по неизвестно стечение на обстоятелствата, е част от листата на „Българско лято“ на Васил Божков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ