УДАР ОТ ПРИЯТЕЛ: Сашо Кадиев хвърли в ступор Цитиридис – скастри го, че шоуто му е „гола вода“

Сашо Кадиев

Гавра по тънката лайсна спретна Александър Кадиев на водещия на вечерното шоу по Би Ти Ви Николаос Цитиридис. Използвайки тънкото си чуство за хумор, актьорът, който води „Преди обед“ се присмя на колегата си, че предавенето му е „гола вода“.

В четвърък сутринта Николаос се включи за няколко минути в ефира на Сашо и Деси Стоянова, за да презентира поредната нова рубрика в опитите на екипа му да вдигне поне малко незадоволителния рейтинг на шоуто.

Сашко използва случая, за да предаде поздрави на Цитиридис от майка му Катерина Евро.

„Не знам какво й беше станало… Но като разбра, че ще те включим в предаването ми каза да ти предам, че много те обича. И че толкова се забавлява с тебе, че иска да те гледа постоянно. С напредването на годините човек губи чувството си за хумор…“, изстреля Кадиев.

Последното изречение, с което Сашо директно определи като скучно шоуто на Цитиридис, го хвърли в ступор. Комедиантът не можа да отвърне подобаващо на Кадиев и ни в клин, ни в ръкав изръси: „Ами, покани ме на гости“.

Припомняме, че из тв средите усилено се мълви за подготвяна рокада в Би Ти Ви. Говори се, че от есента Сашо Кадиев ще напусне „Преди обед“, за да замени Цитиридис във вечерното шоу.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ