Изписват Бойко Борисов от болница, лекар го придържа

Бойко Борисов

Изписват министър-председателят в оставка Бойко Борисов от болницата. Той бе опериран преди минути по повод на травма на дясното коляно, получена по време на футболен мач.

На излизане от болницата той говори пред журналисти и първо благодари на лекарите, които го спасяват за пети път. „Надявам се, че е последен“, добави той.

„Странно ми е как Демократична България, уж дясна партия, са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов“, коментира пред журналисти Борисов.

„Ние подкрепяме разследването за „Росенец“ и затова внасяме предложение за създаване на такава комисия. Как Симидчиев, който беше в моя съвет, беше подкрепен от всички. В момента има брутално мнозинство от 165 души“, каза Борисов.

На въпрос защо са се развалили отношенията му със Слави Трифонов Борисов отговори: „Той реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ