Нещастие сполетя Иван Христов и любимата му Ирина

Иван Христов, Анрей Арнаудов

Ирина Тенчева и мъжът ѝ Иван Христов успешно се пребориха с COVID-19 и от известно време вече се възстановяват спокойно у дома.

Те изкараха повече от седмица в болница, където се лекуваха под зоркия поглед на специалистите, на които изказаха специални благодарности след излизането от болничното заведение. Сега обаче са добре и се опитват да забравят целия стрес, през който са преминали.

Ирина се оплаква, че заради кортикостероидите, с които са ги тъпчели в болница, е качила 5 кила. Иван също е натрупал някое и други излишно килце, защото гладът им за въглехидрати се засилил след боледуването. Много хора отслабват от вируса заради загубата на апетит и отпадналостта, ала явно семейството е в другата крайност. Тя показаха и как борят лошото настроение с вино след прибирането у дома.

„Тепърва ще заличаваме последиците върху здравето и физическия ни тонус!“, коментира тогава Тенчева, пише Хотарена.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ