Пред къщата на Бойко М. Борисов на Разпети петък е страшно

Банкя

Разбрахме, че тече подготовка за поредната гнусна, грозна и безбожна провокация от хора, известни със своето грозно и дръзко поведение. Разпопения под една бивша кандидатка за премиерка…

Хора, които са известни със своето грозно и дръзко поведение. Хора, които освен да идват пред домовете на хората и да ги тероризират, да ги тормозят, друго не правят. Това заяви заместник-външният министър в оставка Георг Георгиев, който беше заобиколен от симпатизанти и членове на ГЕРБ, пише tribune.bg.

Те са се събрали в Банкя, пред дома на премиера в оставка, където се е готвела поредната провокация от „обичайните заподозрени“.

Миналият месец те разпънаха черен чаршаф пред родния дом на Борисов, където живее семейството на дъщерята му, като в домакинството има и две малки момченца – внучетата му.

„Една година търпим тези хора да правят каквото си искат. Това обаче приключи и ние повече няма да го позволим. Тези същите хора трябва да знаят, че дори в ден като днешния, ден за смирение, ден, в който всички трябва да сме със семействата си, вгледани в себе си, вгледани в духовното, много бързо се организираме“, каза Георг Георгиев.

Той беше категоричен, че няма да допуснат този терор да продължи.

„Няма да продължи издевателството над хора, техните семейства, една година вече стига“, допълни той.

„Една година ги търпяхме, бяхме толерантни, една година показвахме възпитание, което приляга на хора, управляващи, на хора, които съзнават какво означава отговорност“, каза Георгиев.

„От днес те трябва да знаят, че всеки път, в който дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това“, посочи още той.

Предишната акция пред дома на Борисов беше е предвождана от „Системата ни убива“, вечният протестър Йоло Денев и разжалвания отец Дионисий.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ