10:00, Бойко Борисов с непланувано изявление след Великден

Бойко Борисов

Изборите по време на пандемия са скъпо начинание и ги проведохме пред всички наблюдатели и неслучайно не бяха обжалвани. Всички казаха, че изборите са честни и добре проведени, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по време на брифинг.

Демокрацията е скъпо нещо – партиите са длъжни да направят необходимо, за да има стабилно управление, допълни той.

„Отровното трио“ казаха, че ГЕРБ са токсични. Нима БСП и ДПС не са токсични, „Да, България“ не са ли токсични – никой не иска да работи с тях, каза още Борисов.

Отнасям се с уважение към всяка партия, но не може уважаемата Нинова да каже: повече от месец мина, не може още Борисов да управлява, бързо да връщаме мандата и да закриваме парламента. Да си бяха направили едно правителство, проформа ако трябва – какъвто е в момента парламентът, обслужващ интересите на кандидат-президента Радев, заяви премиерът в оставка.

При този насипен парламент, при това отношение между политическите субекти, кога България ще има пълен мандат? Отново хвърлиха прах в очите на хората. И за партийната субсидия какво стана? Как се съешиха така, че и тя отпадна? Нали това им беше предизборната програма. На Разпети Петък да приемеш закон за три дни, при положение, че ние сме имали препоръки по тази тема година преди изборите да не се променя закона. Целта беше една-единствена – ЦИК да се даде в ръцете на кандидат-президента Радев, коментира Борисов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ