Камелия качила 10 килограма

Камелия

Поп фолк певицата Камелия е качила 10 кг по време на първото извънредно положение у нас. Усмихнатата блондинка се е наляла значително през първата карантина, която бе преди година, писа таблоидът „Уикенд”.

Чипровката се застояла вкъщи и неусетно наддала цели 10 кила. Разбира се, Камелия няма снимки в цял ръст от дебелия си период, но очевидци издават, че е била качила на корем и се е сдобила с пухкави ръце. Това доста я депресирало. Изпълнителката от лекия жанр се взела в ръце и успяла да се втали за лятото на 2020-та година и така почти никой не разбрал на качването на килограмите ѝ.

Русокосата фурия си направила своя диета, която ѝ помогнала само за 40 дни да се втали. Тя изключила всички млечни продукти и месото, а на всеки две седмици гладувала по 24 часа. Единственото, което си позволявала, било вода и 2 чаши ментов чай без захар.

Напълняването на Камелия може да се види за броени секунди във филма „Голата истина за група Жигули”, където тя участва и в част от кадрите ясно си личи заобления корем на блондинката.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ