Михаела Маринова намери двойничката си – красива футболистка

Михаела Маринова

Михаела Маринова се оказа двойничка на една от най-красивите футболистки в света – Косоваре Аслани. Певицата е пълно копие на нападателката на „Реал“ (Мадрид) . Приликата между родната изпълнителката и шведската националка е толкова поразителна, че ако Маринова трябва да я имитира в „Капките“, гримьорите на шоуто не бива да я пипат и общо, пише Флагман.

Чертите на лицето на двете са доста сходни. Цветът на косите и прическите също са идентични, което още повече прави Маринова и звездата на „Реал“ като близначки. Шведката, която е с косоварски корени, е само със сантиметър по-висока от талантливата ни певица. Разликата им, която обаче не е видима, е във възрастта.

Маринова е на 23 години – с 9 по-малка от двойничката си Аслани. Красивата спортистка многократно влиза в класациите за най-сексапилни футболистки по света. Заради произхода си Косоваре е смятана за женската версия на легендата на Швеция и европейския футбол Златан Ибрахимович. Нападателят на „Милан“ също като нея има балкански корени.

Футболистката смело следва и завидната кариера на сънародника си. Косоваре е носила екипите на грандове като „Манчестър Сити“, ПСЖ, а сега и на „Реал“ (Мадрид).

Само преди два дни Маринова отпразнува своя рожден ден. Мишето отбеляза празника с шумен купон в столично заведение.

До нея неотлъчно бе половинката ѝ футболистът Александър Дюлгеров. Двамата са заедно от почти две години. А наскоро участничката „Капките” показа, че строят къща, където да свият любовно гнездо.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ