Коя е красивата жена до Росен Петров, разсекретиха я

Росен Петров

Старата поговорка гласи, че всеки рано или късно си намира майстора. Това важи с пълна сила за Росен Петров, пише сайтът Burgas24.bg.

Водещият гушна първородната си рожба няколко месеца преди да чукне 51 години. Откакто е в публичното пространство, на Росен се носи славата на ерген, който едва ли някога ще бъде примерен съпруг и баща. Още докато работеше при Слави Трифонов Росен се шегуваше, че ще мине под венчило само след като шефът му сложи брачната халка.

Е, Слави така и не се жени, но Росен мина в отбора на бащите. Дъщерята на Петров се роди на 8 май в столичната болница Токуда и носи името Славея. Майка ѝ е 38-годишната Десислава Нешева. Чаровната брюнетка няма нищо общо с предишните гаджета на Петров, които така и не успяха да се обвържат за цял живот с него.

Деси е млад учен, доктор по генетика, постигнала редица постижения в сферата на науката. Тя завършва столичната 22-ра гимназия с пълно отличие, а впоследствие става молекулярен биолог. От 5 години е и доктор по генетика. Деси попада преди няколко години в публичното пространство като автор на генетичното изследване на прабългари и траки.

Жената до Росен Петров е първата, извършила изследване на антични костни останки на 7000 години. Изследването на Нешева в крайна сметка показа, че днешните българи като генотип сме отдалечени от траките, а сме най-близо до прабългарите, пише Галерия.

Двамата с Росен са заедно повече от 2 години, а преди нея Росен имаше сериозна връзка с танцьорката Зарина, а впоследствие и с много по-младата Карина, която уреди на държавна работа в народното събрание.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ